Over SBSM Lifestyle Coaching

Missie

Vitaal voelen en blijven wordt steeds belangrijker. Wij helpen jou daar bij.

Door middel van gerichte begeleiding en het uiterste uit jezelf te halen. We kennen allemaal het gevoel van falen, van opgeven. Als we dit opzij kunnen zetten en vanuit eigen kracht gaan handelen, dan functioneer jij ook beter in jouw dagelijkse leven. De combinatie van training en het aanleren van een verbeterde leefstijl zorgen voor een nieuwe 100%. 

Wij richten ons op studenten, young professionals en vrouwen die in een transitiefase zitten en vol zelfvertrouwen deze periode ingaan. Hierbij kijkt Trainer Rudy vooral naar wat mogelijk is en hoe jij alles uit de trainingen kan halen. 

Over mij

Rudy - Founder and Headcoach

Mijn naam is Rudy. 

Mocht je me nog niet kennen: sport is mijn lust en mijn leven. Al in de jeugd begonnen met vechtsport en ijshockey. En zeker in de periode van een burn-out ben ik mentaal en fysiek sterker geworden dmv sporten.  

Na 10 jaar ervaring in de fitnessbranche is het tijd om mijn kennis in te zetten op een manier die bij mij past. Ik begeleid studenten, (young) professionals en vrouwen om meer zelfvertrouwen te krijgen dmv coaching en sporten. 

Vertrouwen dat bij mij ook moest landen na veel struggles. Niks mooiers dan mijn expertise nu hiervoor in te zetten. 


Waar ik blij van word? Persoonlijke groei, zowel bij mezelf als bij mijn klanten.